Login medlemmer

For å lese møtereferater og regnskap så må du være innlogget som medlem

Forespørsel om brukernavn og passord sendes til: nilsroen@bbnett.no

Arbeide med Ny bygdebok

Bygdebøker for Veldre/Brumunddal

Her er noen ideer, som har kommet frem, om det som må være på plass for å få til ny bygdebok.Vi trenger å komme i kontakt med personer som har bilder som vi kan kopiere.

Vi trenger mange personer som vil være med å levere og hente inn Registreringskjema som vi har utarbeidet.Vi deler opp Veldre/Brumunddal i små enheter slik at det blir overkommelig å utføre. Motto:Alle skal med.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ingen binding.

Bøkene skal omfatte gårder og slekter samt det rike foreningslivet som har vært og er i Veldre. Dette vil kreve en del resurser, som nok finnes, for å komme i mål med dette prosjektet. Vi håper på god hjelp fra "Veldringene"

Her en presentasjon av Randi Berit Landgraff som ble vist på årsmøte trykk her

Her en presentasjon av Eivind Elstrand som ble vist på årsmøte trykk her