Støtte
Veldre historielag er en frivillig organisasjon, og det betyr mye for laget å få støtte gjennom for eksempel grasrotandelen, kjøp av medlemskap, bøker eller pengegaver. Vi er glade for alle som kunne tenke seg å hjelpe oss på en eller flere måter. Det vil være et kjærkomment bidrag til vårt arbeid med å fremme lokalhistorien, bevaring av kulturminner og driften av laget.
 
Grasrotandelen
Veldre historielag er godkjent grasrotdeltaker og registrert i Frivillighetsregisteret i Brønnøysundregisteret.
 
Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Hver gang man spiller vil inntil 7 % av summen man spiller for gå til Grasrotmottakeren. Det er viktig å merke seg at dette ikke koster deg noe. Dersom man ikke registrerer Grasrotmottaker vil disse 7 % gå til Norsk Tipping. Ved å registrere oss som din Grasrotmottaker, sørger du for ekstra inntekter til Veldre historielag. Din innsats, premie eller vinnersjanse reduseres ikke. Vi er svært takknemlige om du velger å støtte oss🙏
 
Det er enkelt å registrere Grasrotmottaker. Du kan gjøre det hos kommisjonær, sende SMS til Norsk Tipping, logge deg inn på Norsk Tipping sine nettsider eller skanne QR-koden lenger ned på siden vår. Du kan altså knytte deg til ordningen ved å gjøre en av følgende:
 
1. SMS
Send GRASROTANDELEN 987 558 407 til 60000 (tjenesten er gratis, og du må ha registrert mobilnummer hos Norsk Tipping).
 
2. Hos kommisjonær
Si at du vil tilknytte deg en grasrotmottaker og oppgi Veldre historielag og vårt organisasjonsnummer, som er: 987 558 407.
 
3. På internett
Gå til grasrotandelen.no og skriv Veldre historielag i søkefeltet. Deretter haker du av på "Sett som din grasrotmottaker".
 
4. Skanne QR-kode
Du kan skanne QR-koden under: 
 
Grasrot vervekort med QR kode.red